Szolgáltatások

Ha minket választasz, biztosan jól jársz, hiszen több lehetőség közül válogathatsz, ugyanis az élőzenén kívül másban is tudunk segíteni!
Acoustic Flow

Válassz minket!

Esküvők
Amikor közeleg a nagy nap és felgyorsulnak az események, egyszerűbb volna, ha lenne egy olyan zenekar, akik több felmerülő problémát is megoldanak egyszerre.
Mit szólnál, ha nem kellene törődni a hangosítással, a zenével, a meghívókkal? Több pontot is kipipálhatsz egyszerre, segítünk neked!
Rendezvények

Céges csapatépítő, vagy egy jó barátod szülinapja? A legjobb helyen jársz, ugyanis itt megtalálod a szórakoztató élőzenét profi hangosítással, szuper hangulatot teremtünk, hogy nektek tényleg csak a szórakozás legyen a teendő. Szerettek énekelni? Karaoke estéket is szívesen vállalunk felszereléssel, sok-sok ismert dallal. Ne csak hallgassátok a zenét!

Bárok

Éttermek, bárok, romkocsmák, falunapok, privát bulik. Több éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Régi és mai slágerekkel hozzuk a hangulatot a helyszínre, szuper élőzenés, táncos estéket teremtve. Repertoárunkban olyan zenékkel, amelyeket mindenki ismer és szeret.

01/

Akusztikus Élőzene

Stílusos, igényes akusztikus élőzene bármilyen rendezvényre, esküvőre, szülinapra, éttermbe, bárba, falunapra. Több év tapasztalattal és széleskörű zenei repertorárral rendelkezünk, amely több órás zenei szolgáltatásra elengendő. Igény esetén karaoke esték szervezését is vállaljuk.

02/

Karaoke

Igény esetén karaoke bulikat is szolgáltatunk fellépéseink után. Énekelj akár barátoddal, vagy barátnőddel együtt.
Több mint 16 000 karaoke alap közül válogathatsz, de ha mégsem találnád meg kedvenced, akkor következő alkalomra elkészítjük a karaoke változatát, vagy ha bevállalós vagy és van egy kis időd, akkor előadhatod a számot gitárkísérettel is.

03/

Hangosítás

Nem kell külön hangosítást bérelnetek! Visszük magunkal! Legyen szó akár háttérzenéről, bevonuló vagy levonuló zenéről, vagy akár csak egy beszédet mondanál, bármiről amihez hangosítás kell, mi segítünk!

04/

Weblapkészítés

Van egy kis kocsmád? Egy éttermed? Esetleg egy bárod? Elgondolkodtál már azon, hogy szeretnél neki weboldalt, de nem tudtad hogyan kezdj neki? Bízd ide!
Ha minket választasz zenei szolgáltatásként, akkor kedvező áron készítjük el weboldalad, akár képek – videók elkészítésével együtt.

05/

Reklámvideó készítés

Igény szerint rövid kisfilmek, bemutató videók elkészítését is vállaljuk, mellyeket megoszthatsz a közösségi médiában, így bemutathatod a helyet leendő vendégeidnek is.

06/

Esküvői meghívók / Kártyák

Egy esküvő rengeteg dologból áll és rengeteg mindenre kell figyelni. Azon kívül, hogy a zenét tudjuk nektek szolgáltatni, abban tudunk még segíteni, hogy virágcsokrok, esküvői kártyák, asztali díszek, de akár névjegykártyák elkészítését is szívesen vállaljuk. Ezek részleteit és elképzeléseit természetesen folyamatos üzenetváltásokkal pontosítjuk, egyeztetjük.

Scroll to Top

Lorem ipsum

Lorem ipsum 

Lorem ipsum 

  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
Acoustic Flow